Anlı katlı otoparkı yerinde inceledi

Anlı katlı otoparkı yerinde inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Belediye hizmet binasının yan tarafında yapılan, Çamlıca ve Yenişehir bölgesindeki otopark sorununa çözüm olacak 2 katlı otopark çalışmasını yerinde inceledi.

YÜKSEKOVA HABER

DİYARBAKIR - Eşbaşkan Fırat Anlı ile beraber Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş, İdari İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı, Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan, Destek Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Kaya, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı A. Samed Ucaman, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Şahin Elkaan ve beraberinde ilgili birim sorumlularıyla birlikte otopark yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Anlı, Belediye hizmet binasının yan tarafında yapılan 5 bin metrekare alana sahip, 200 araçlık, 2 katlı otoparkın çalışmalarıyla ilgili işçilerle görüştü ve yetkililerden teknik bilgileri aldı. Anlı otopark inşaatının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. Anlı, Haziran ayı içerisinde otoparkın tamamlanıp halkın hizmetine sunulabilmesi için çalışmaların planlanmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.