Android'e YouTube için 'gizli mod' işlevi geldi

Android'e YouTube için 'gizli mod' işlevi geldi

Android'deki YouTube uygulamasına Chrome'un gizli modu geldi. Artık video geçmişiniz kaydedilmeyecek.

Android’in YouTube uygulamasına yeni eklenen gizli mod işlevi, artık kullanılabiliyor.

Chrome’daki gizli mod işlevine benzeyen özellik, mayıs’tan bu yana YouTube uygulaması için de test ediliyordu.

İşlev aynı Chrome’da olduğu gibi video geçmişinizin ‘kaydedilmemesini’ sağlıyor. Ancak işlevi açtığınızda okulunuzun, şirketinizin ve servis sağlayıcınızın YouTube etkinliğinizi görebileceğine dair bilgilendiriliyorsunuz.

Gizli moda geçmek için ise profil fotoğrafınıza dokunup ‘Gizli modu aç’ seçeneğine dokunmanız yeterli. Modu etkinleştirdiğinizde ‘Gözlüklü ve şapkalı tanıdık simge’ profil simgesinin yerini alırken alttaki çubuk, gizli modda olduğunuzu belirgin bir biçimde gösteriyor. Gizli modda bulunduğunuz sürece buna dair birkaç işaretle de karşılaşıyorsunuz. YouTube menüsünde sadece ‘Giriş’ ve ‘Çok izlenenler’ seçeneklerine ulaşabiliyorsunuz. Abonelikler, Gelen kutusu ve Kitaplık gibi bölümlere ulaşmak istediğinizde boş bir ekran çıkıyor ve bu bölümleri görebilmek için gizli modu terk etmeniz gerektiği söyleniyor. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.