Amedspor’un zor günleri

Amedspor’un zor günleri

Amedspoor'da ligin son haftalarına girerken teknik direktör Ahmet Akçan görevinden ayrıldı. Eyüpspor maçında takımın başında İbrahim Cezayir olacak.

Taner Taşkın’dan boşalan teknik direktörlük görevine 7 Kasım 2017’de getirilen Ahmet Akcan, dün Amedspor ile yollarını ayırdı. Ligde zor günler geçiren Amedspor bir yandan TFF, bir yandan maddi sıkıntılar, öte yandan 3 yıla yakın bir süredir taraftarlarına uygulanan deplasman yasakları ile mücadele ediyor. Ligin son haftalarına doğru giderken Ahmet Akçan’ın takımdaki görevinden ayrılması, Amedspor’da sıkıntıların devam edeceği anlamına geliyor.

AHMET AKÇAN DA GİTTİ

Sezona Taner Taşkın ile hızlı bir giriş yapan ve çok sayıda transfere rağmen istediği grafiği çizemeyen Amedspor’da 11. haftada göreve bu kez Ahmet Akçan getirilmişti. Akçan’da görev yaptığı dönemde başarılı bir grafik ortaya koyamadı.  Taraftarı stada alınmadığı için Sivasspor maçına çıkmadığı için TFF tarafından 3 puanı silinen Amedspor, 24 puanla 13. sırada ve ligde rahat bir konumda bulunmuyor. Ahmet Akçan Amedspor’un başında çıktığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik alabildi. Geçen hafta Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Amedspor, sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

PAZAR GÜNÜ KENDİ SAHASINDA

2.Lig Kırmızı Grup’ta küme düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan Amedspor, tehlike bölgesinden 7 puan uzaklıkta olan Eyüpspor’la karşı karşıya gelecek. Eyüpspor maçında takımın başında İbrahim Cezayir olacak. Her iki takım için olduğu kadar ligin alt sıralarındaki diğer takımları da yakından ilgilendiren karşılaşmayı kazanan takım, ligde kalma yolunda büyük avantaj elde edecek. Amedspor, Eyüpspor ile 25 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Amedspor Şilbe Tesislerinde karşılaşacak.

KAYYIMA ELEŞTİRİ

Pazar günü oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında takımını desteklemeye hazırlanan taraftar, Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım atanan Cumali Atilla’nın Beşiktaş’ı destekleyen afiş nedeniyle eleştirdi. Cumali Atilla, söz konusu afişte Şampiyonlar Ligi’nde FC Bayern Münich’le karşılaşan Beşiktaş’a başarılar dilemişti.

Amedspor taraftarı ise sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda Atilla’nın bugüne kadar Amedspor’a bir katkısının olmadığına tepki göstererek, “Bu şehrin takımları bellidir” vurgusu yapıldı. Sosyal medyada yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “Şimdiye kadar bırakın Amedspor’a başarı dilemeyi aksine AMEDSPOR’umuza zorluklar çıkaran Kayyum belediyesi tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de İstanbul takımlarına destek olmakla bu şehre ne kadar uzak olduğunun, halktan ne kadar uzak olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bunu aklınıza kazıyın ne kadar engel olursanız olun, ne kadar kayıtsız kalırsanız kalın bu şehrin takımları bellidir, renkleri bellidir.”

Vecdi Erbay / Duvar

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.