Amedspor şampiyonluk yolunda destek bekliyor

Amedspor şampiyonluk yolunda destek bekliyor

Maddi zorluklar nedeniyle dayanışma kampanyası başlatan şampiyonluk yolundaki Amedspor ile herkesi dayanışmaya çağıran Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Edemen, “Halkın desteği ile şampiyonluğa gideceğiz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta liderlik yarışını sürdüren Amedspor, ekonomik sorunlarından dolayı dayanışma kampanyası başlattı. Başlatılan dayanışma kampanyasına ilişkin konuşan Amed Spor Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Edemen, takımın halkın desteği ile mücadelesini sürdüreceğini vurguladı.

‘AMEDSPOR HALKA GİDİYOR’

Amedspor’un uğradığı baskı ve saldırıların yanı sıra baş gösteren ekonomik sıkıntılarından dolayı halka gittiğini ifade eden Edemen, hiçbir kurum veya kuruluştan destek almayarak ayakta durduklarını söyledi. Ekonomik sıkıntıların artması üzerine halka gitmeyi tercih ettiklerini anlatan Edemen, “Bugüne kadar futbolda başarılı olabildiysek, bu gerçekten içerde kenetlenerek oldu. Sporcu kardeşlerimizin davaya, mücadeleye ve şampiyonluğa inanmasıyla oldu. Bu birliktelik bu inanç bizi bugüne kadar getirdi. Bundan sonra da inşallah şampiyonluğa götürecek. Halkın desteği ile şampiyonluğa gideceğiz” dedi.

Var olan ekonomik sıkıntıların spor faaliyetlerini engellemediğini kaydeden Edemen, “Son iki yılda farklı sıkıntılarla ve saldırılarla karşı karşıya kaldık. Bundan sonra da olabilecek durumlardır. Ancak biz yine gidip sporumuzu yapacağız, sahaya girdiğimiz gibi başımız dik olacağız” diyerek, Amedspor’un olumsuzluklara rağmen spor mücadelesini sürdüreceğinin altını çizdi.

İŞ DÜNYASINA DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Amedspor’un halk ile bütünleştiğini dile getiren Edemen, “Amedspor, halkın takımıdır. Herhangi bir kuruma ait değil, herhangi bir kitleye veya siyasi görüşe ait değildir. Kentimizin adını taşıyan bir spor kulübüdür. Halkın takımı halkın desteğiyle büyümelidir. Biz yeniden halkımıza gittik” diyerek, Amedspor gönüllülerine ve iş dünyasına dayanışma çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum