Amedspor oyuncusu Naki: Galibiyetimizi direnenlere armağan ediyoruz

Amedspor oyuncusu Naki: Galibiyetimizi direnenlere armağan ediyoruz

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 2-1 yenen Amedspor'un forvet oyuncusu Deniz Naki maç sonrası sosyal medya hesabında duygularını paylaştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bütün ırkçı uygulamalara rağmen Bursaspor'u mağlup eden Amedspor çeyrek finale yükseldi. Amedspor'un galibiyetinin ardından Diyarbakır'da yüzlerce kişi büyük bir coşkuyla galibiyeti kutlarken, polis taraftarlara müdahale etti.

Dicle Haber Ajansı'nın ahberine göre, galibiyet sonrasında Amedspor galibiyeti sosyal medyada da gündem olurken, Amedspor'un forvet oyuncusu 26 yaşındaki Dersimli Deniz Naki de galibiyet sonrası sosyal medya üzerindeki hesabında duygularını paylaştı. 

'Özgürlüğe olan inancımızla sahaya çıktık'

Tüm kirli oyunlara rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Deniz Naki'nin açıklaması şöyle: "Böylesi zor bir dönemde halkımıza ufak da olsa umut ışığı olabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Amedspor olarak boynumuzu eğmedik ve eğmeyeceğiz de. Biz özgürlüğe olan inancımız ile çıktık sahaya ve kazandık. Çünkü biz özgürlüğe ve umuda fidanlarımızı ektik. Bizi yalnız bırakmayan bütün siyasetçilerimize, sanatçılarımıza, aydınlarımıza ve halkımıza teşekkürü borç biliyoruz ve bu galibiyeti topraklarımızda 50 günden fazladır süren zulümde hayatlarını kaybedenlere ve yaralılarımıza adıyoruz, armağan ediyoruz. Her biji Azadi (Yaşasın Özgürlük)" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.