Alıci ailesinin dramı: Baba Mehmet Alıci hastaneye yatırıldı

Alıci ailesinin dramı: Baba Mehmet Alıci hastaneye yatırıldı

Önceki gün haberini yaptığımız, Yüksekova ailesinde yaşayan Alıcı ailesine yardımlar ulaşmaya başladı. Baba Mehmet Alıcı Yüksekova Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı.

ERKAN ÇAPRAZ / YÜKSEKOVA

YÜKSEKOVA - İlçenin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Alıcı ailesinin dramını duyan kurumlar ve hayırsever yurttaşlar harekete geçti. İlk olarak Yüksekova Haber'in bilgilendirmesi ile harekete geçen 112 Acil Servis ekibi baba Mehmet Alıcı'yı evinden alarak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada yapılan ilk tetkiklerinin ardından müşahade altına alınan Alıci'nın Beyin ve Sinir Cerrahisi doktorunun da Pazartesi günü yapacağı muayenesinin ardından Ankara veya İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan birçok duyarlı yurttaş Alıci'nin banka hesabına çeşitli miktarlarda para yardımında bulunurken bazı yurttaşlar da aileye gıda yardımında bulundu. Yüksekova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından da Alıci'nin eşine 6 aylık maaş bağlandığı ve kendisi ile refakatçisinin yol masraflarınn karşılanacağı bildirildi.

ÖNCEKİ HABER: ALICİ AİLESİ YARDIM BEKLİYOR HABERİ

alici3-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.