Ala: Örgütü tespit ettik ama...

Ala: Örgütü tespit ettik ama...

İçişleri Bakanı Ala, Bursa’da gerçekleştirilen intihar saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Örgütü tespit ettik ama ismini şimdilik açıklamayacağız” dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da intihar saldırısının gerçekleştirildiği Ulu Camii ve çevresinde incelemelerde bulundu, saldırıda yaralananları tedavi gördükleri Bursa Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Ala, yaralıları ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğiyle ilgili çalışmalar ve soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin irtibatlı olduğu örgüte ilişkin çeşitli bulgulara ulaşıldığını ifade eden Ala, şunları söyledi:

“Bu kişinin irtibatlı olduğu, adına bu eylemi yaptığı terör örgütüne ilişkin, son derece kanaatimizi kesin hale getirecek bilgilere, bulgulara ulaşıldı ama bütün prosedürüyle tamamlanmadan bunu açıklamayacağım. Tamamlanınca bilgileriyle, bulgularıyla sizlerle, kamuoyuyla paylaşacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.