Akyürek için DBP'den başsağlığı mesajı

Akyürek için DBP'den başsağlığı mesajı

DBP Genel Merkezi, yaşamını yitiren MHD Amed Şube Eşbaşkanı Avukat Emrullah Engin Akyürekli için başsağlığı mesajı yayınladı.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Genel Merkezi, Mezopotamya Hukukçular Derneği (MHD) Amed Şube Eşbaşkanı Avukat Emrullah Engin Akyürekli'nin yaşamını yitirmesine ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. 

DBP tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: "MHD Amed Şube Eşbaşkanı Avukat Emrullah Engin Akyürekli arkadaşımız, dün gece geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hakkın ve adaletin avukatlığını üstlenmiş Akyürekli'nin bu ani ölümü camiamızı kedere boğmuştur... Uzun yıllar demokrasi ve insan hakları alanında mücadele eden müstesna arkadaşımız Avukat Emrullah Engin'in zamansız ölümü yaşamımızda yeri doldurulamayacak bir boşluk bırakmıştır. Kendisine rahmet, ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyor, arkadaşımızın yürüttüğü demokrasi ve insan hakları mücadelesini sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.