Akşener: 'Bizleri korkutamayacaksınız'

Akşener: 'Bizleri korkutamayacaksınız'

MHP eski milletvekili Meral Akşener, 'Hangi güçlüğü çıkarırsanız çıkarın hangi tehdidi yaparsanız yapın, hangi iftirayı atarsanız atın milletimizin iradesini kıramayacaksınız, bizleri korkutamayacaksınız' dedi.

Meral Akşener şunları ifade etti:

“Elindeki gücü kaybetmekten korkanlar, ne yaparsanız yapın bu milletin yürüyüşüne, milli iradenin yürüyüşüne engel olamayacaksınız. Hangi güçlüğü çıkarırsanız çıkarın hangi tehdidi yaparsanız yapın, hangi iftirayı atarsanız atın milletimizin iradesini kıramayacaksınız, bizleri korkutamayacaksınız. İsterdim ki en fazla milli irade diyenler burada toplanan sizleri, bu heyecanını ve bu kararlılığı görsünler. İsterdim ki bu iradeye hem bizim genel merkezimi hem hem yüksek yüksek tepelerde oturanlar kulak versinler. İsterdim ki demokrasiyi sadece kendilerinin hareket alanını genişletme özgürlüğü olarak görenler, bu görüşlerinin bıkkınlık verdiğini, ne kadar bıktırdıklarını şu resimden heyecandan ve kararlılıktan ders çıkarak görsünler isterdim. Anlaşılıyor ki görecekleri anlayacakları, duyacak kulakları bir feraset ortadan kaybolmuştur. Gazipaşa’da bu feraset ve kararlılık mevcuttur”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.