AKP’de toplu istifa

AKP’de toplu istifa

AKP Bartın İl Başkanlığı Yönetimi, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya istifasını sunacak.

BARTIN - AKP Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklamada, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte toplanarak istifa kararı alındığını söyledi.

Arslan, yarın Ankara’ya giderek AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ile yapacağı görüşmede yönetimin istifa kararını sunacağını ifade etti.

Yönetimin daha güçlü hal alması için istifa kararları alındığını belirten Arslan, “30 Mart seçimleri sonrasında teşkilat çalışmalarında genel merkezimizin önünü açmak ve daha güçlü bir yönetim için istifa kararı alındı. Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile gelecek yılki milletvekili seçimleri öncesinde, güçlü bir teşkilat oluşturmak amacıyla yeni yönetim oluşturulması ile ilgili olarak Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu ile bir görüşmemiz olacak. Durum değerlendirmesinin ardından yeni yönetim oluşturulacak.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.