Akar’dan Şırnak, Yüksekova ve Başkale'ye ziyaret

Akar’dan Şırnak, Yüksekova ve Başkale'ye ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile birlikte Şırnak, Yüksekova ve Başkale’deki birlikleri ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak ile birlikte Şırnak, Hakkari Yüksekova ve Van Başkale’de konuşlu olan birliklerde denetlemelerde bulunarak, incelemelerde bulundu.

Orgeneral Akar, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in de eşlik ettiği Şırnak ziyaretinde 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı'nın yürüttüğü operasyonlar hakkında bilgi aldı.

i-1-20161012153400.jpgArdından Yüksekova’ya geçerek 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nı ziyaret eden ve geceyi bu birlikte geçiren Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet, Şemdinli’de 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı Modüler Üs Bölgesi Gomane Tepe’de de incelemelerde bulundu.

Kahvaltıyı Gomane Tepe’deki askerlerle birlikte yapan Akar, ardından Van'a geçerek Başkale’de 4’üncü Hudut Tabur Komutanlığı ve Van 6’ncı Hudut Alay Komutanlığı faaliyetlerini de yerinde inceledi.

i-2-20161012153400.jpgi-3-490.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.