AK Parti'nin yeni MYK'si belli oldu

AK Parti'nin yeni MYK'si belli oldu

AK Parti'nin yeni MYK üyeleri belli oldu. Açıklamayı yeni AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal yaptı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal yeni Merkez Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı. Ünal, üyelerin seçimle belirlediğini söyledi. Ünal’ın açıklamasına göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları şöyle:

Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Seçim işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İnsan haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Mali ve İdari İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Çevre Şehir ve kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Genel Sekreter Abdülhamit Gül ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal.

YILDIRIM, GENEL BAŞKANVEKİLİ OLDU

Başbakan Binali Yıldırım ise, AK Parti Genel Başkanvekili oldu.

Ünal, yarınki AK Parti Grup Toplantısını ise  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştireceğini belirtti. Kabinede bir değişiklik olup olmayacağı hakkındaki bir soru üzerine Ünal, “Kabine değişikliği Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın değerlendireceği bir konu” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.