AK Partili Şahin: MİT TIR'larının durdurulmasının 2 nedeni var

AK Partili Şahin: MİT TIR'larının durdurulmasının 2 nedeni var

AK Partili Şahin MİT TIR'larının durdurulmasının iki nedeni olduğunu söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, partisinin Safranbolu İlçe Başkanlığı’nın 6’ncı Olağan Kongresi’ne katıldı. Burada partililere hitap eden Mehmet Ali Şahin, MİT TIR’larının durdurulmasının iki sebebi olduğunu savundu. Şahin, şunları söyledi:

“Birincisi, Suriye’de Türkiye’nin söz sahibi olmamasını sağlamak, ikincisi ise Recep Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de savaş suçlusu olarak yargılatmak ve Türkiye’yi hiçbir şey yapamaz hale getirmek. Emperyalistler bu iş için kandırılan kişileri kullanıyorlar. FETÖ terör örgütü, bizim milletimizin şu ana kadar karşılaştığı en hain terör örgütüdür. Türkiye’yi ve Türkiye’yi yönetenleri savaş suçlusu olarak yargılatmak için bu operasyonu yaptırıyorlar. Ülkemize, vatanımıza dönük böylesine bir operasyon karşısında, bu ülkenin birliğini korumak konusunda hassas olan herkesin mutlaka tavrını alması, tepki göstermesi, terör örgütleri ve onun arkasındaki emperyalistlerin ekmeğine yağ sürmemesi lazım. Devletin yanında yer alması lazım. Ama bazıları maalesef bu operasyonu yapan terör örgütünün yanında yer alan bir tavır sergilediler.”

‘KILIÇDAROĞLU’NUN YANLIŞ YAPTIĞINI SÖYLEMEK İSTİYORUM’

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun, MİT TIR’ları operasyonunun görüntülerinin basına sızdırılması nedeniyle tutuklandığını hatırlatan Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise o dönemde, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile görüştüğünü söyledi. Şahin, şöyle dedi:

“Kılıçdaroğlu’nun, Berberoğlu’nun yanlış yaptığını söylemek istiyorum. Atatürk’ün kurduğu siyasi bir partinin genel başkanı, böylesine hain bir terör örgütünün emellerine alet olmamalıydı. Bir siyasi olarak üzüntü duyuyorum. CHP bu değildir. CHP, devletimiz, vatanımız, bayrağımız konusunda hep hassas davranmış olan bir partidir. Kılıçdaroğlu maalesef CHP’yi başka bir noktaya getirdi. İnanıyorum ki Safranbolu’daki CHP’li arkadaşlar bundan mużdariptir, rahatsızdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.