AK Partili Kaya'dan Topbaş açıklaması: Sanırım sağlığı nedeniyle affını istedi

AK Partili Kaya'dan Topbaş açıklaması: Sanırım sağlığı nedeniyle affını istedi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Topbaşın istifasını değerlendirirken, "Sanırım sağlığıyla ilgili hususlardan dolayı affını istedi" dedi.

Kadir Topbaş’ın istifasının ardından AK Parti’den ilk değerlendirme Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’dan geldi.

NTV’ye konuşan Kaya şunları söyledi: “Değerlendirmesi kendisine aittir ve buna saygı duyuyoruz. 10 gün içinde yeni bir belediye başkanımız için süreç başlamış olacak ve seçilmiş olacak. Sayın başkanımız AK Parti’de gayretini sürdüreceğini ifade etti. Başkanlıkla da ilgili sanırım sağlığıyla ilgili hususlardan dolayı affını istedi. İstanbul Valisi, belediye kanuna göre 10 gün içinde İBB meclisini toplantıya çağıracak. Bu toplantıda bir arkadaşımız aday olacak bir oylama olacak. Birinci ve ikinci turda üçte iki, son turda ise salt çoğunlukla yeni başkan seçilmiş olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.