AK Parti'de 'değişim' yerele gidiyor!

AK Parti'de 'değişim' yerele gidiyor!

AK Parti'de yerel yönetimlerin genel merkez tarafından takibe alınacağı ve yarıya yakın belediyede değişim beklendiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin 3’üncü Olağanüstü Kongresi sırasında, “metal yorgunluğunun atılması” olarak değerlendirdiği sürecin belediyelerde devam ediyor.

Belde, ilçe ve il teşkilatlarında başlayan ve 6’ncı Olağan Kongre’de de Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) süren değişim kapsamında genel merkezin yerel yönetimleri yakından takip edeceği belirtiliyor.

Türkiye gazetesinden Damla Peker’in haberine göre, belediyeler başkanlarının yıllık ve 5 yıllık değerlendirme raporları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulmak üzere güncel olarak takip ediliyor. Raporda belediye verileri, anket ve seçim sonuçları, belediye başkanı ile ilgili değerlendirmeler, siyasi ve genel değerlendirmeler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.