Ak Parti Yüksekova Seçim Bürosu açıldı

Ak Parti’nin Yüksekova Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Ak Parti’nin İpekyolu üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Yüksekova Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Şemdinli Belediye Başkan Adayı Fahri Şakar, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan  Adayı Çayan Çiçek, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları Feyzi Yıldırım, Kerim Bulut, ve Akif  Arslan, Kurum amirleri, AK Parti kadın kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatı ile çok sayıda yurttaş katıldı.

whatsapp-image-2024-02-22-at-16-59-06.jpeg

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya  açılışta yaptığı konuşmada, “Fatih Arslan kardeşim Yüksekova’mızın bir evladıdır. Bu ağır yükü rabbim ona nasip etmiştir. Elbette görevinin bilincindedir. Biz de bunun farkındayız.  Yüksekova’mız  güzel şehrimiz, büyük ilçemiz, geçmişinde çok sıkıntılar yaşamış. Bu şerefli ilçemiz inşallah adım adım AK Partimizin Ak Belediyecilik anlayışıyla tanışmış olacaktır. Nasıl ki Şemdinli’mizden Çukurca’mızdan, Durankaya’mızdan bizler son beş yılda ölümsüz eserler bırakmış isek Yüksekova için de öyle olacak. Yüksekova’nın sorunlarını elbette biliyoruz. Sorunları tek tek çözeceğiz Allah'ın izniyle.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-02-22-at-16-59-17.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum