AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar istifa etti

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar istifa etti

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylak'a genel merkezden onay çıkmadı. Saylak da görevinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talebi doğrultusunda AK Parti teşkilatlarında kadro değişimi sürüyor. Karabük AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa eden Timurçin Saylar, düzenlediği basın toplantısında, yeni atanacak il başkanının kendi ekibini kurması için görevi bıraktığını açıkladı.

Saylar, AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda 6’ncı olağan kongre sürecinin başladığını, genel merkez, milletvekilleri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda kongrede aday olmama kararı aldığını söyledi.

Kongre süreci bitmeden böyle bir karar aldığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimiz 14 Haziran 2014 tarihinden bugüne kadar 3 yıl 3 aydır yürüttüğümüz il başkanlığı görevinde bu görevin emanet olduğu bilinci ile çalışmalarımızı yürüttük. Neticede tüm bu görevler birer nöbettir. Günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inanıyorum.

Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi esasen AK Parti çatısı altında ülkeye ve millete hizmet etmek için bir ünvan ve makama ihtiyaç yoktur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.