AK Parti Grup Başkanı Bostancı: Şaşırtıcı bir kabine olmayacak!

AK Parti Grup Başkanı Bostancı: Şaşırtıcı bir kabine olmayacak!

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam açıklayacağı kabineye ilişkin açıklama yaptı. Bostancı, "Çok şaşırtıcı bir kabine olmayacak." dedi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu akşam açıklayacağı merakla beklenen kabineye ilişkin değerlendirmede bulundu.

Kabinenin bu akşam Erdoğan tarafından saat 21.30’da açıklanacağını hatırlatan Bostancı, “Çok şaşırtıcı bir kabine olmayacak. Şaşırılan isimler de elbette olabilir” ifadelerini kullandı.

NTV’de canlı yayına katılan Bostancı, Erdoğan’ın gelişinde ayağa kalkmayacağını açıklayan CHP’ye yanıt verdi. Bostancı, “Erdoğan sadece AK Parti’nin Genel Başkanı değil, yüzde 52.5 oy almış bir cumhurbaşkanı. CHP’ye tavsiyem halkın tavrından ders çıkarsın. Orada göstereceği saygı halka gösterilecek saygıdır. Sayın Kılıçdaroğlu ile Erdoğan’ın statüleri aynı değil. Kurallar ve ilkeler var. Herkesi temsil eden bir makama gelen bir kişi Meclis’te yemin edecekse sizin kurallara uymanız gerekir. Bu bir fırsattır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.