AK Parti: Ankara'da sonuç farklı

AK Parti: Ankara'da sonuç farklı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, YSK verilerine göre de Mansur Yavaş'ın kazandığı Ankara için "İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar, Ankara'da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir."

İstanbul’da tartışmalar sürerken, Millet İttifakı’nın adayı Mansur Yavaş’ın yüzde 50,9’la kazandığı Ankara için de AK Parti’den itiraz geldi. Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Ankara’da seçim sonuçları kamuoyuna yansıdığından farklı” iddiasında bulundu.

Şahin Twitter’dan, “Sandık sorumlularımızdan Ankara İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar üzerinde yürütmekte olduğumuz titiz çalışmalar, Ankara’da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir” mesajını paylaştı.

AA’nın haberine göre ise Şahin, “Yapacağımız itirazlar neticesinde, Ankaralı hemşehrilerinizin iradesinin sağlıklı ve doğru bir şekilde sonuçlara yansıyacağına olan inancımız tamdır” dedi.

‘YÜKSEK ORANDA GEÇERSİZ OY VAR’

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da şu açıklamayı yaptı: “İl Başkanlığımızda, sandıklardan ulaşan ıslak imzalı tutanaklar ve raporlar üzerinde ayrıntılı bir çalışma yürütmekteyiz. İlk tespitlerimiz, Ankara’nın seçim sonuçlarını etkileyecek şekilde birçok usulsüzlüklerin ve yüksek oranda geçersiz sayılan oyların olduğu yönündedir.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.