Aile birliğinden öğretmenlere dayanışma yemeği

Aile birliğinden öğretmenlere dayanışma yemeği

Şemdinli ilçesinde, Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu Aile Birliği Başkanlığı, okulun idareci ve öğretmenlerine moral ve dayanışma yemeği verdi.

YÜKSEKOVA HABER

İlçenin Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu Aile Birliği Başkanlığı, dayanışma içinde olmak amacıyla verilen akşam yemeğinde, okul öğretmenleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen yemeğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz, okulun idareci ve öğretmenleri ile Okul Aile Birliği üyeleri katıldı.

Yemekten sonra açıklama yapan Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz, bu tür etkinliklerin artırılması gerektiğini söyledi.

Düzenlenen yemek organizasyonunun örnek teşkil ettiğini aktaran Akdeniz, yemeği düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanlığına teşekkür etti.

Ardından söz alan Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu Aile Birliği Başkan yardımcısı Yusuf Yanıç da öğretmenlerin toplum için önemine değinerek, onlarla daha çok dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade etti.

Yanıç, yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.

y1-274.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.