Ağrı, Soma İçin Yasta

Ağrı, Soma İçin Yasta

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için Ağrılı esnaf ve halk yas tutuyor.

Manisa’nın Soma ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve yüzlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği maden kazası tüm ülkeyi yasa boğdu. Ağrılı esnaflar işyerlerine yasın simgesi olan büyük siyah bez asarak, bezlerin üzerilerine Soma’daki maden kazasında hayatlarını kaybedenler için başsağlığı mesajları yazdı. Esnafların yanı sıra siyasi partiler de caddelere siyah flamalar astı.

Soma’da hayatını kaybedenler vatandaşların ailelerine Ağrı esnafı ve halkı olarak yardım etmeye daima hazır olduklarını ifade eden kafe işletmecisi Mehmet Yılmaz, “Biz Ağrı halkı olarak Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Soma’nın acısını içimizde yaşıyoruz. Ağrı her zaman bütün imkânları ile Soma’nın yanındadır. Esnaflar olarak Ağrı’nın her yerine yasın simgesi siyah bayraklar astık. Soma’mız söndü” şeklinde konuştu.

Ağrı esnafı ve halkı olarak yasta olduklarını ifade eden vatandaşlardan Hasan Cevahir de, “Soma’da yaşanan üzücü maden kazasından dolayı Ağrı halkı ve esnafları olarak yastayız. Orada bizim abimiz, babamız olabilirdi. Çok üzücü bir durum gerçekten. Birçok yuvaya iki günden beri ateşler düştü. Ağrı halkı ve esnafları olarak yastayız” dedi.

Ağrı, Soma İçin Yasta

Ağrı, Soma İçin Yasta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.