Ağrı Belediyesi’nden hizmet seferberliği

Ağrı Belediyesi’nden hizmet seferberliği

Ağrı Belediyesi’nin kent merkezinde başlatmış olduğu hizmet seferberliği devam ediyor.

Bugüne kadar yaptığı birçok çalışma ile halkın taktirini kazanan Ağrı Belediyesi, kentte yapmakta olduğu çalışmalara ise tüm hızıyla devam ediyor.

Asfalt, kilitli parke taşı düşeme, yeni hal binası, trafik ışıkları, kaldırım, Tahir Elçi Meydanı ve alt yapı çalışmalarına devam eden Ağrı Belediyesi, kentte adete hizmet seferberliği başlattı.

Kent merkezinde bozuk olan yolların yeniden asfaltlanması çerçevesinde 35 kilometre asfalt çalışması başlatan Ağrı Belediyesi; Vali Konağı, Nevzet Göngör, Eski Van ve 29 Ekim caddelerinde asfalt çalışmasının birinci aşamasını tamamladı. Kadın Doğum Hastanesi ve çevresindeki yollarda da en kısa zamanda asfalt çalışmasının birinci aşaması tamamlanacağı ve bozuk olan tüm caddelerde asfaltın birinci aşaması ile kaldırım çalışması tamamlandıktan sonra ikinci aşamasının da yapılacağı belirtildi.

Ağrı’ya yeni meydan kazandıran Ağrı Belediyesi, Tahir Elçi Meydanı’ndaki çalışmalarda da son aşamaya geldi. Tahir Elçi Meydanı’nda yapılan çalışmaların tümü modern ve kente estetik bir hava kattığı gibi, insanların nefes alabileceği yeşil bir alan olma özeliğini de taşımaktadır.

Kentin hemen hemen tüm mahallerinde çalışmalarını devam ettiren Ağrı Belediyesi, bozuk olan tüm yollara yeniden kilitli parke taşı düşeme çalışmasını sürdürüyor. İş sezonu içerisinde 125 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefleyen Ağrı Belediyesi, bugüne kadar alt yapısı olmayan birçok cadde ve sokakta yeniden alt yapı çalışmalarını yaptı. Aynı şekilde bozuk olan alt yapıları da yeniden yapan Ağrı Belediyesi, iş sezonu sonunda Ağrı’da alt yapısı olmayan veya alt yapısı bozuk olan hiçbir yerin kalmaması için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.