Ağır misafir oturma odasına daldı!

Ağır misafir oturma odasına daldı!

Mersin’in Erdemli ilçesinde dev kaya parçası bir evin oturma odasına girdi.

İlçeye bağlı Kösbucağı Mahellesi Sazak mevkisinin zirvesinde bulunan kayalıklardan dev bir kaya parçası gece saatlerinde yüzlerce metre yuvarlanarak Dursun Erden’e (50) ait evin oturma odasına girdi. Kaya eve çarpmadan komşuları tarafından uyarılan 5 kişilik aile faciadan döndü.

Büyük panik yaşadıklarını anlatan Dursun Erden, "Akşam yatarken bir ses duyduk. Araba uçtu diye dışarıya çıktık. O esnada komşular yukarıdan kaya geliyor diye bağırdı. Eşim ve çocukları yatak odasından kaldırdım, biz dışarıya çıktık, kaya o esnada içeriye girdi" dedi. Erden, "Ağır misafir dedikleri işte bu" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Erden’in eşi Ümmü Erden’de olayı gözyaşları içinde anlatarak, "Gelinimiz bağırınca Ümmü abla taş geliyor deyince, yalın ayak dışarıya zor fırladık. Kıyamet koptu zannettim. Çocuklarım gitti diyerek bağırdığımı hatırlıyorum. Nasıl gittiğimi de bilmiyorum. Allah kimsenin başına vermesin" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.