Adnan Oktar'dan soru soran gazetecilere sus işareti

Adnan Oktar'dan soru soran gazetecilere sus işareti

Adnan Oktar, bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Oktar, hastaneden çıkarılırken soru soran gazetecilere sus işareti yaptı.

Gözaltında olan Adnan Oktar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden emniyete götürüldü. Hastaneden çıkarken soru soran gazetecilere yanıt vermeyen Oktar, sus işareti yaptı.

Geçtiğimiz çarşamba günü İstanbul’da gözaltına alınan Adnan Oktar, bugün öğle saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirildi. Sağlık kontrolünün ardından hastaneden çıkarılan Oktar, gazetecilerin soru sorması üzerine sus işareti yaptı. Oktar, polis aracıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Oktar daha önceki sağlık kontrolünde hakkındaki suçlamaların “yalan” olduğu iddia etmiş ve “Kahraman Türk polisi. Devletimi seviyorum” şeklinde bağırmıştı.

İFADELER ALINMAYA BAŞLANDI

Adnan Oktar ve grubuna yönelik 4 ilde yaptığı operasyon kapsamında 187 kişi gözaltına alındı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah saatlerinde soruşturma kapsamında aranan Mehmet Alp Ünlü’yü de gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadelerinin alınmaya başlandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan kadınların çoğunun doktor kontrolü sırasında çeşitli hastalıkları olduğunu belirterek hastaneye yatma veya düzenli kullandıkları ilaçların verilmesi için adli talepleri olduğu belirtildi. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.