ADD'den Kuzu'ya suç duyurusu

ADD'den Kuzu'ya suç duyurusu

ADD, Burhan Kuzu hakkında suç duyurusunda bulunacak: Bu paylaşım derneğimize saldırıdır.

Atatürkçü Düşünce Derneği, AK Parti Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu’nun, ‘Gülen, Atatürkçü Düşünce Derneği konferansında’ paylaşımına tepki gösterdi. Dernek suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Burhan Kuzu, Cemaat Lideri Fethullah Gülen ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını, Erdoğan yerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun montajandığı haliyle sosyal medyadan paylaşmıştı. Tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran Kuzu, “Yeteri kadar kaldı ve amaç hasıl oldu .Hep onlar mı uyduracak biraz da biz uyduralım” açıklaması yapmıştı.

Söz konusu paylaşımın ardından, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından yazılı bir açıklama yayımlandı. ‘Atatürkçüleri yıldıramazsınız’  başlıklı açıklamada, “Bu durum derneğimizin kişilik haklarına açık bir saldırıdır” ifadeleri yer aldı. ‘Burhan Kuzu’yu şiddetle kınıyoruz’ denilen açıklamada “Suç unsuru paylaşım ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunacağımızı ve ayrıca da Derneğimizin Tüzel Kişiliğine ve kişilik haklarına yapılmış olan bu densiz ve saygısız montaj ve yalan yakıştırma nedeniyle yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.