Adana'da trafik kazası: 1 ölü 14 yaralı

Adana'da trafik kazası: 1 ölü 14 yaralı

Adana'da tarım işçilerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirirken 14 kişi de yaralandı.

Adana'nın Seyhan İlçesi D-400 Karayolu Trafik Kavşağı altgeçidinde seyir halinde olan ve tarım işçilerini taşıyan Galip Durak yönetimindeki 06 JMS 15 plakalı midibüs, bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçen midibüs Tolga Salman kontrolündeki 01 S 2546 plakalı minibüs ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 31 K 6311 plakalı panelvan ile kafa kafaya çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri kazazedelere müdahale etti. 

Kaza sonucu yaralanan 15 kişi çeşitli hastanelere kaldırılırken durumu ağır olan Faruk Çadır isimli yurttaşın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.