Adana'da pompalı tüfekli PTT soygunu

Adana'da pompalı tüfekli PTT soygunu

Adana'da kar maskeli, pompalı tüfekli iki kişi PTT şubesinde görevliyi etkisiz hale getirerek 5 bin lirayı gasp edip kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Küçükdikili'deki Çınarlı Mahallesi, Şehitler Caddesi'ndeki PTT Küçükdikili Şubesi'ne giren kar maskeli, pompalı tüfekli 2 kişi, müşterilerin içeride olduğu bir zamanda görevli Nurullah Şahin'den kasadaki paraları istedi. Bu sırada müşteriler hemen PTT şubesinden kaçarak çıktı.

Nurullah Şahin önce para vermek istemedi ancak şahıslardan biri içerde tavana ateş etti. Bunun üzerine korkan Şahin kasadaki 5 bin lirayı verdi. Gaspçılar, paraları aldıktan sonra ara sokağa girip yaya olarak kaçtı. Kaçarken de bir kadının bağırması üzerine havaya ikinci kez ateş eden şahıslar daha sonra kayıplara karıştı.

Olayın polise haber verilmesi üzerine PTT şubesine gelen polis, güvenlik kameraları görüntülerini inceleyip eşkal alarak şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.