Adana'da 'paralel yapı' operasyonu: 30 gözaltı

Adana'da 'paralel yapı' operasyonu: 30 gözaltı

Adana merkezli olmak üzere İstanbul, Ankara ve Antalya'da 'paralel yapı'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri 'paralel yapı'ya yönelik operasyon düzenledi.

İstanbul, Ankara, Adana ve Antalya olmak üzere 4 ilde yapılan operasyonda Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Eski İl Genel Sekreter Vekil Ferhat Yüksel, Eski Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, işadamı Mustafa Vural ile paralel yapının Adana İmamı olan Ömer Ekinci'nin de aralarında bulunduğu 30 kişi operasyonda gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar Adli Tıp'ta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Zihni Aldırmaz, Kenan Evren Bulbarı'ndaki evinde gözaltına alındıktan sonra basın mensuplarına ne ile suçlandıklarını bilmediklerini, sülalesinde paralel yapı ile alakası olan kimsenin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.