Adana'da 'güvercin' cinayeti

Adana'da 'güvercin' cinayeti

Adana'da bir kişi güvercinini kaçırdığını ileri sürdüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde meydana geldi. Güvercin besleyen Gökhan K. (27) bir güvercininin olmadığını fark etti. Gökhan K. çevrede yaptığı araştırmada mahallede güvercin merakı olan Murat Akdoğan (45) isimli şahsın güvercinini kaçırdığını öğrendi. Bunun üzerine Akdoğan'ın evine giden Gökhan K., "Bir güvercinim kayıp, sen bayrak sallayarak senin eve getirmişsin, bana güvercinimi ver" dedi. Ancak Akdoğan küfür edip güvercini vermeyeceğini söyledi. Gökhan K. ise güvercinini almadan gitmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine çıkan kavgada ger iki taraf da bıçak çıkardı. Gökhan K. yanında getirdiği bıçağı Akdoğan'ın göğüsüne saplayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle Akdoğan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Akdoğan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ise zanlıyı evinde kısa sürede yakaladı. Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.