Adana ve Mersin'de 20 gözaltı

Adana ve Mersin'de 20 gözaltı

Adana ve Mersin'de yapılan ev baskınlarında aralarında HDK Mersin Eşsözcüsü ve TUHAD -FED Adana Temsilcisi'nin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Adana ve Mersin’de sabah saatlerinde polisler tarafından yapılan eş zamanlı baskınlarda aralarında HDK Mersin Eşsözcüsü Hasan Cide ve TUHAD -FED Adana Temsilcisi Mehmet Akar'ın da bulunduğu 20 kişi, gözaltına alındı. Operasyonun hangi gerekçeyle yapıldığı öğrenilmezken, TUHAD -FED Mersin Şubesi'nin de basıldığı belirtildi. Gözaltına alınanlar Adana ve Mersin Emniyet müdürlülüklerine götürüldü. 

Gözaltına alınanların bazılarının isimleri şöyle: TUHAD-FED Adana Temsilcisi Mehmet Akar, TUHAD-FED Mersin Şubesi yöneticileri Ahmet Oğuz, Selim Ekici, HDK Mersin Eşsözcüsü Hasan Cide, HDK üyesi Veysi Kezer, KJA üyesi Taybet Adıyaman, Mersin Üniversitesi öğrencileri Cansu Karataş, Süleyman Ak, Dural Benek, Polat Erbey ve Rıdvan Serin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.