8 Mart'ta kadın cinayeti

8 Mart'ta kadın cinayeti

Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor. İstanbul'da yaşayan K.L., Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde vurularak öldürüldü.

8 Mart Dünya Kadınlar Emekçi Kadınlar Günü’nün ilk saatlerinde Beyoğlu’nda bir kadın cinayete kurban gitti. Moğolistan uyruklu K.L.,  İdris Ç. tarafından başından vurularak öldürüldü.

Saldırı saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Moğolistan uyruklu K.L. ve İdris Ç., binaya girdikleri sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında binadan silah sesleri yükseldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı ilk kontrolde K.L’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İdris Ç. ise ağır yaralı olarak bulundu.  İdris Ç., Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalbinin 3 kez durduğu öğrenilen İdris Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis olayda, İdris Ç.’nin önce K.L’yi kafasından vurduğu,  ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulunduğu üzerinde duruyor. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın, saldırı yerindeki incelemelerinin ardından K.L. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.