8 İşçinin Kimliği Belirlenmeye Çalışılıyor

8 İşçinin Kimliği Belirlenmeye Çalışılıyor

Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden ve dün gece çıkartılan 8 işçinin cenazesi kimlik tespiti için Akhisar Devlet Hastanesine gönderildi.

İşçilerin aileleri ise cesetlerin kimliklerinin belirlenmesi için hastane bahçesinde bekliyor. Soma’daki maden faciasında en son çıkartılan 8 işçinin kimlik tespiti Akhisar Devlet Hastanesinde yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal İnceleme Daire Müdürlüğünden gelen ekipler, kimliklerin belirlenmesi için cesetlerden ve aile yakınlarından parmak izi aldı. DNA testleri de yapılan işçilerin kimlikleri bir yandan belirlenmeye çalışılırken, aileler de gözyaşları içinde hastane bahçesinde bekliyor.

Hastane bahçesinde alınan geniş güvenlik önlemleri altında yapılan testlerin sonucunda isimleri belirlenen cesetler ailelere teslim edilecek. Ölen işçilerin kimliklerinin bugün içinde tamamen belirlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.