5 çocuk annesi 11 gündür kayıp

5 çocuk annesi 11 gündür kayıp

VAN'ın Seyrantepe Mahallesi'nde oturan 5 çocuk annesi Süreyya Atiş 11 gündür kayıp. Hastaneye gitmek için evden çıkan eşinden bir daha haber alamadığını belirten Fevzi Atiş, eşiyle bir sorunlarının bulunmadığını söyledi.

VAN - Seyrantepe Mahallesi'nde oturan ve 11 gün önce hastaneye gitmek için evden çıkan 35 yaşındaki Süreyya Atiş ortadan kayboldu. Kuşadası'nda inşaatlarda çalışan eşi Fevzi Atiş, Van'a dönerek durumu polise bildirdi. Fevzi Atiş, inşaatlarda çalışmak için büyük oğluyla birlikte Kuşadası'na gittiğini belirterek şunları anlattı:

"Bir kaç aydır ordaydık. Eşim Süreyya 4 çocuğumla Van'da kalıyorlardı. Eşim bana biraz rahatsız olduğunu ve hastaneden randevu almamı istedi. Ben de randevusunu aldım. Hastaneye gitmek için evden çıktı. Yoldayken de beni aradı. Bana kötü rüyalar gördüğünü söyledi. Aynı şeyi evdeki çocuklara da söylemiş. Daha sonra eşimi aradığımda telefonuna ulaşamadım. 'Belki şarjı bitmiştir' diye düşündüm ama, eve de dönmeyince önce akrabaları aradık fakat kimse nerde olduğunu bilmiyordu. Durumu polise bildirdik. Günlerdir arıyoruz fakat bulamıyoruz."

Eşiyle aralarında herhangi bir sorunun olmadığını kaydeden Fevzi Atiş, 5 çocuğuyla birlikte çok kötü günler geçirdiklerini söyledi. Atiş'in ortaokula giden kızı Ceren Atiş ise annelerini çok özlediklerini belirterek, "Başına birşey gelmesinden çok korkuyoruz. Tek isteğimiz polisin biran önce anneme ulaşmasıdır" dedi.

Polis kayıp kadını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

5 çocuk annesi 11 gündür kayıp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.