4 merkezde ev baskınları

4 merkezde ev baskınları

Mersin'de üniversite öğrencilerinin evlerine yapılan baskında çok sayıda kişi gözaltına alınırken, Adana'da ise 3 kişi gözaltına alındı. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde evlere yapılan baskında 6, Aydın Didim'de ise 7 kişi gözaltına alındı.


Mersin'de sabah saatlerinde Mersin Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı evlere yapılan baskınlarda çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. Gözaltına alınanların sayısı ve gözaltı gerekçesi konusunda bilgi edinilemezken, gözaltına alınan öğrencilerden ikisinin Eren Can Aybek ve Yılmaz Sungur olduğu belirtildi. 

Adana'da 3 gözaltı 

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi Çarşamba Pazarı Caddesi'nde yapılan protestoya gruba polisin müdahalesi sonucu 3 kişi gözaltına alındı. 

Öte yandan Gülbahçe Mahallesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan Gülbahçe Ortaokulu, dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Yurttaşların haber verilmesiyle olay yerine gelen polis, TOMA ile yangını söndürdü. Yangın nedeniyle okulda maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Doğubayazıt'ta ev baskınları

Ağrı Doğubayazıt'ta sabah saatlerinde Ahmedê Xani, İshakpaşa ve Koçkıran mahallelerinde yapılan ev baskınlarında 6 kişi gözaltına alındı. Evlerin didik didik arandığı baskında Orhan İssi, Fezile Özhan, İsmet Tartış, Nuri Yıldız ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınanların Uluyol Polis Karakolu'na götürüldüğü belirtildi.

Didim'de 7 gözaltı 

Aydın'ın Didim ilçesinde de sabah saatlerinde polis, birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan ev baskınlarında 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonların devam ettiği ilçede gözaltı sayısının artacağı belirtildi. 

Gözaltına alınanlar Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.