2 polis görevden alındı

2 polis görevden alındı

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, bir vatandaşı tartakladığı görüntülenen iki polisin görevinden el çektirilerek, haklarında idari ve adli tahkikatın başlatıldığını belirtti.

DİYARBAKIR - Vali Kıraç,  yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine söz konusu haberlerde kullanılan görüntülerdeki iki polis memuru hakkında işlem yapıldığını kaydetti.

Haberlerde Cihan Demir isimli bir vatandaşın polis tarafından sokak ortasında tartaklandığına ilişkin görüntülerin olduğunu ifade eden Kıraç, şöyle devam etti: "Bu konuda hem adli hem idari tahkikat başlatılmış durumdadır. Olayda görüntüsü olan iki polis memuru görevlerinden el çektirilmiştir. Konu adli ve idari olarak soruşturulmaktadır. En kısa sürede tahkikatlar neticelenince kamuoyuyla ayrıca da paylaşılacaktır. Polisimizin ve güvenlik kuvvetlerimizin asli işi vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamaktır, onların sevgisini güvenini kazanmaktır. Onlarla iş birliği halinde en iyi hizmeti sunmaktır ama zaman zaman istenmeyen olaylar da meydana gelebiliyor ve bunların da mutlaka gereği tarafımızdan takip edilmektedir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum